Social

#raed arafat #arafat #demisie

Raed Arafat, despre posibila sa demisie: "Pot fi demis oricand”

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a fost invitat recent in cadrul unei emisiuni TV si a facut dezvaluiri surprinzatoare. Seful DSU a marturisit ca se asteapta ca in orice moment sa fie demis.

 

Intr-o discutie cu medicul Lucian Duta, seful DSU, Raed Arafat a vorbit despre functia pe care o are, dar si despre deciziile luate in pandemia de coronavirus.

„Cand ti se spune sa parasesti o echipa, ti se pare. Dar acesta este un lucru pe care poate sa il faca orice Guvern pentru ca este doar o pozitie”, a spus Raed Arafat la Evz Play.

„In primul rand ce trebuie sa se inteleaga este ca nicio persoana nu a luat decizii singura. Da, au fost unele decizii pe care le-am propus, m-am consultat inainte sa le iau. Imi asum ce propun si ce am propus in anumite situatii, dar deciziile in aceasta pandemie au fost tot timpul pe mecanismul legislativ.

Exista grup, existau voturi, exista Comitet de Situatii de Urgenta, un mecanism extrem de important si care poate sa spuna ca nu vrea asta, vrea nuantarea ei, dar se asuma si discutiile se muta la nivelul hotararii de Guvern.

In primul rand pozitia mea de sef al DSU, impune iesirea si vorbitul si sa ies la declaratii. Este normal, asa a fost si colegul meu din Italia care a coordonat totul si prezenta lucruri placute si neplacute care nu vin bine pentru omul de rand”, a spus Raed Arafat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea