Social

#petrecceri de revelion #revelion #restrictii #raed arafat

Raed Arafat, despre petrecerile de Revelion: “Nu concerte, nu petreceri”

Multe persoana inca spera la sarbatori de iarna ca inainte de pandemie. Cu toate acestea in acest an petrecerile nu vor fi posibile din cauza pandemiei Covid.

 

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat miercuri, la un post TV, ca restrictiile se vor mentine si in perioada urmatoare si ca in noapte de Revelion nu se ia in calcul relaxarea masurilor, in ciuda cererilor primite din partea HoReCa si nu numai.

Intrebat ce vom face la trecerea dintre ani, Raed Arafat a raspuns: „Iesim pe balcon, ne uitam pe geam, ne uitam la televizor”.

„Nu exista in acest moment, eu stiu ca nu avem in acest moment intentia sa modificam regulile. Inteleg ca HoReCa vrea pana la ora 1, dar este exact situatia in care oamenii vor vrea sa mearga la petreceri si peste tot. O astfel de recomandare nu este foarte buna pentru populatie, care vrea sa mearga in astfel de locatii.

Regulile au fost aprobate prin Hotarare de Guvern si ele raman. Nu avem intentia sa schimbam regulile. Sunt convins ca unii vor iesi in fata blocului, dar sa iasa cu masca. Deci, nu concerte, nu petreceri, asa ceva nu va fi posibil”, a spus Raed Arafat. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea