Social

# revelion 2022 #revelion #craciun #restrictii

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre petrecerile de Craciun si de Revelion

Raed Arafat, seful DSU, a vorbit despre desfasurarea petrecerilor de Craciun si Revelion, avand in vedere ca urmeaza sa fie luate noi masuri de relaxare.

 

Potrivit sefului DSU, in noapte dintre ani nu vor exista restrictii de deplasare. Acelasi lucru va fi valabil si in noaptea de Craciun. In plus, se va renunta la obligativitatea purtarii mastii de protectie in aer liber. 

"Pentru noptile de Craciun si Anul Nou, noapte de 24 spre 25 decembrie si 31 decembrie spre 1 ianuarie - nu vor fi restrictii referitoare la ora pana la care vor fi deschise restaurantele sau vor fi functionali operatorii economici, deci pot fi petreceri pe toata durata noptiii, dar cu limita de 50% la locurile care pot fi ocupate si cu prezentarea certificatului de vaccinat, trecut prin boala sau testat.

Totodata, la unitatile de cazare unde nu exista limita la capacitate, pana acum erau permise doar pentru persoanele vaccinate sau trecute prin boala, acum se introduc si persoanele testate", a declarat Raed Arafat, potrivit antena3.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea