Social

#ministrul sanatatii #raed arafat #Raed Arafat ministrul sanatatii

Raed Arafat a fost numit ministru al Sanatatii

Raed Arafad, subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii, va fi numit in fruntea acestui minister. Decizia a fost luata, miercuri, dupa intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta.

Tot azi, seful statului a semnat si decretul de numire a lui Arafat in functia de ministru al Sanatatii. Ceremonia de depunere a juramantului va avea loc la ora 19.00, la Palatul Cotroceni.

La inceputul lunii trecute, Ponta a fost desemnat ministru interimar al Sanatatii, prin decret prezidential. El a preluat atributiile de ministru dupa ce Vasile Cepoi a demisionat din functie.

Cepoi a renuntat la scaunul de ministru la o saptamana dupa ce a fost acuzat de Agentia Nationala de Integritate (ANI) de conflict de interese, infractiuni impotriva intereselor financiare ale Comunitatii Europene, precum si infractiuni asimilate celor de coruptie, in calitate de fost director al Directiei de Sanatate Publica Iasi.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea