Social

#pdl #victor ponta #radu f. alexandru #ARD

Radu F. Alexandru, despre decizia lui Ponta de a intra in campania electorala: Este inacceptabila

Alianta Romania Dreapta (ARD) a respins "cu fermitate" decizia "aberanta" a premierului Victor Ponta de a intra in campania electorala si de a delega atributiile sale secretarilor de stat, a declarat vicepresedintele PDL, Radu F. Alexandru.

"Delegarea atributiilor primului ministru poate avea loc numai in conditii exceptionale, subliniez in conditii exceptionale, fapt care face ca demersul, ca initiativa premierului Victor Ponta sa fie inacceptabila", a afirmat Alexandru.

Politicianul sustine ca oamenii pe care Victor Ponta ii "lasa la butoane" au dovedit in ultimele sase luni ca sunt lipsiti de "orice expertiza, de orice capacitate de a gestiona cum se cuvine problemele ministerelor".

Radu F. Alexandru a trecut in revista cateva elemente care, din punctul sau de vedere, ilustreaza "absurdul si lipsa de responsabilitate" a lui Ponta in momentul in care s-a hotarat sa intre in campania electorala. Vicepresedintele PDL a amintit de raportul nefavorabil la cea de-a sasea evaluare a FMI si de amanarea aderarii Romaniei la zona Schengen.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea