Social

Radoi si-a turnat cenusa in cap

Adus de Victor Piturca in fata jurnalistilor, capitanul din Ghencea a recunoscut ca a parasit cantonamentul nationalei fara acordul selectionerului. Vasile Maftei a fost chemat in locul stelistului Dorin Goian , accidentat.

Nationala lui Piturca s-a reunit, simbata, la Centrul de la Mogosoaia pentru prima actiune din acest an, turneul din Cipru, unde va disputa doua amicale cu Armenia (marti) si cu Slovenia sau tara-gazda (miercuri). In ziua avuta la dispozitie, plecarea fiind programata duminica dimineata, Victor Piturca a terminat conflictul cu Mirel Radoi in modul dorit. Cu jucatorul Stelei recunoscindu-si vina in fata presei. Astfel, dupa ce l-a convocat la nationala la aproape noua luni de la izbucnirea conflictului, selectionerul l-a adus pe Radoi intr-o conferinta de presa. Recunosc acum: nu am avut voie sa plec, a declarat acesta, precizind: Dar poate n-a fost aceasta cea mai mare greseala a mea, ci faptul ca nu mi-am recunoscut greseala mai devreme.

Intre doctor si discoteca

Mirel Radoi a continuat insa sirul de motivatii: Am plecat pentru a merge la medic. Nu am plecat la discoteca. Stiam ca nu era asa cum spusesem eu si era normal sa-mi fie teama ca nu voi mai fi convocat. Mai ales ca il cunosteam pe domnul Piturca si stiam ca nu voi fi chemat decit atunci cind imi voi recunoaste greseala. De cealalta parte, selectionerul a precizat ca disputa este terminata definitiv: L-am adus aici pe Radoi pentru a nu lasa neterminat asa-zisul conflict. A fost o greseala din partea lui. Pacat ca a continuat, pentru ca se termina de atunci aceasta chestiune daca nu erau acele declaratii. Dar si el a fost influentat de unul sau de altul. Frica de a nu fi suspendat l-a facut sa spuna ca i-as fi dat eu drumul. Era ultimul la care ma asteptam la asa ceva, bineinteles. A fost unul dintre copiii mei de suflet. Intr-un fel, m-am simtit tradat. Cert e ca imi place cum gindeste acum, ca a recunoscut.

Maftei , in locul lui Goian

Altfel, reunirea de la Mogosoaia nu a fost una lipsita de probleme pentru Victor Piturca, stelistul Dorin Goian fiind nevoit sa-si imobilizeze piciorul intr-o atela, motiv pentru care a fost inlocuit la nationala de rapidistul Maftei. Goian este accidentat si nu poate face parte din lotul pentru Cipru. De aceea am luat legatura cu oficialii clubului Rapid pentru a-l chema la lot pe fundasul Vasile Maftei.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea