Social

Radoi le-a dat emotii stelistilor

Mirel Radoi le-a dat mari emotii stelistilor la meciul cu UTA . Accidentat de Oliveira la genunchiul stang, capitanul vicecampioanei a ramas intins pe gazon, iar toti cei prezenti in Ghencea s-au temut de ce era mai rau. Radoi a revenit insa pe teren si pus umarul la victoria cu 2-1 impotriva aradenilor.

In minutul 43 al meciului Steaua - UTA cei peste 18.000 de spectatori din Ghencea au inghetat. Oiveira a avut o intrare dura la Mirel Radoi si capitanul Stelei a ramas intins pe gazon cu o rana urata la genunchiul stang.

"E acelasi jucator care m-a accidentat si am stat doua luni jumate si nu cred ca am fost departe si asta seara", a declarat, dupa meci, Mirel Radoi.

Marius Lacatus a vrut sa-l inlocuiasca pe Radoi cu Baciu, insa capitanul a strans din dinti si a reintrat in aplauzele spectatorilor. "Nu mi-as fi dorit ca Mirel sa se accidenteze din nou si sa fie inapt mai mult timp. Ati vazut ca el este un exemplu pentru toti", a spus tehnicianul Stelei.

Steaua a invins duminica pe UTA cu 2-1, in Ghencea, printr-un gol reusit in prelungirile partidei de Valentin Badea.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea