Social

Radoi il ataca pe Trica

Fosti coechipieri la Steaua, Mirel Radoi si Eugen Trica au ajuns la cutite. Capitanul Stelei sale la gatul lui Trica, dupa ce olteanul de la CFR Cluj si-a atacat fosta echipa.

"Steaua mai are cu Otelul si dupa aia Craiova, sa nu se mai creada ei campioni , ca nu sunt. Mai sunt cinci etape si vor mai pierde sase - sapte puncte", a anuntat Trica dupa partida castigata de CFR in fata Rapidului, scor 1-0.

Capitanul Mirel Radoi a ripostat si a declarat ca nu intelege de ce jucatorul a devenit anti-Steaua, pentru ca la clubul ros-albastru a cunoscut cele mai mari performante. "El vorbeste? Cel care injura publicul? A cunoscut cele mai mari performante la Steaua si injura publicul, e treaba lui", a replicat Radoi. "Pana acum a zis ca bulgarii s-au purtat urat cu el, ca e cea mai urata tara, si acum am auzit ca vrea sa se intoarca acolo", a continuat stelistul.

Trica a jucat cinci sezoane la Steaua si a castigat un titlu cu gruparea din Ghencea.

Cu cinci etape inainte de finalul Ligii I, Steaua este lider cu 65 de puncte, fiin urmata de CFR Cluj, cu doua puncte mai putin.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea