Social

#insolventa RADET #radet

RADET, oficial in insolventa!

Astazi, magistratii Tribunalului Bucuresti au decis astazi ca RADET sa intre in insolventa, regia având datorii catre Electrocentrale Bucuresti in valoare de peste 3,9 miliarde lei.

“Admite cererea debitorului Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice Bucuresti. In temeiul art. 71 alin. 1 din Legea nr 85. 2014 privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa, deschide procedura generala a insolventei impotriva debitorului Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice Bucuresti”, se arata in decizia data, miercuri, de magistratii Tribunalului Bucuresti.

Judecatorii au fixat ca termen limita de depunere de catre creditori a opozitiilor in 10 zile de la notificare.

Decizia poate fi atacata tot la Tribunalul Bucuresti cu apel in termen de 7 zile de la comunicare.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat ca insolventa RADET reprezinta cea mai sigura cale de protejare a bucurestenilor in privinta furnizarii apei calde.

si Consiliul de Administratie al ELCEN a decis inaintarea cererii de intrare in insolventa a societatii catre Tribunalul Bucuresti, potrivit unui comunicat al companiei.

Sursa foto: huff.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea