Social

RADET mai pasuieste cu o luna restantierii din Capitala

Jumatate din cele 123 de asociatii de proprietari, amenintate in ultimele doua saptamani cu debransarea, si-au platit catre RADET o parte din datorii, restul motivand ca se confrunta cu mari probleme de gestionare a banilor. Astfel, conducerea a decis sa prelungeasca tuturor termenul de cesionare a creantelor pana la data de 5 ianuarie 2006.





Locatarii celor 123 de blocuri cu mari datorii catre RADET se vor putea bucura de caldura in case de sarbatori. Timp de o luna de zile (incepand de ieri), asociatiile de proprietari mai au ragaz sa-si puna la punct lista cu rau-platnici si sa-si cesioneze creantele catre Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice Bucuresti, astfel incat aceasta sa actioneze in instanta datornicii prin intermediul unor firme specializate de avocatura. Conducerea institutiei a anuntat ieri ca demersul prin care in urma cu doua saptamani au inchis, apoi au reluat "pe termen limitat" furnizarea energiei termice catre asociatiile cu datorii mai vechi de trei luni a dat rezultate. "Chiar daca numai 63 din blocurile vizate au platit o parte din datorii, toate asociatiile s-au prezentat la negocieri in perioada anuntata. Restul au probleme majore cu rau-platnicii, astfel, am decis sa mentinem alimentarea tuturor cu energie termica pana la noul termen din 5 ianuarie", a declarat directorul RADET, Virgil Ramba . Acesta da asigurari ca, in momentul de fata, apa calda si caldura este in fiecare apartament din Bucuresti, "mai putin in 100 de blocuri cu probleme la instalatie ".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea