Social

#masina veche #masina noua #programul Rabla 2015 #rabla #programul rabla

Rabla 2015 porneste azi. Cati bani iei pe un harb

Programul Rabla incepe astazi. Daca ai o masina mai veche de 8 ani, poti primi in schimbul ei un voucher in valoare de 6.500 de lei pe care sa il folosesti la achizitia unei masini noi sau pe care sa il cedezi unei alte persoane.

Pentru rablele date la casat, Guvernul mai adauga, pe langa tichetul valoric, si bonusuri cuprinse intre 700 si 2.500 de lei, daca in locul masinii vechi si poluante se cumpara una noua si prietenoasa cu mediul, scrie digi24.ro. Cine doreste sa scape de masina veche trebuie sa o duca la un dealer autorizat. Autoritatile spera sa scape si in acest an de 20.000 de rable si tot atatea masini noi sa fie achizitionate.

In cei 10 ani de functionare, prin programul Rabla s-au casat aproape jumatate de milion de masini vechi si s-au vandut aproape 236.000 de autoturisme noi. Peste doua milioane dintre masinile care circula pe drumurile din Romania au peste 11 ani vechime.

Sursa foto: newsbv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea