Social

#putin decorat germania #putin medalie kgb

Putin decorat de nemti pentru perioada cand lucra in KGB

Primul ministru rus, Vladimir Putin , a participat - vineri seara, la Opera din Dresda - la Balul debutantelor, eveniment monden in care i s-a decernat o medalie.

Putin cunoaste foarte bine Dresda pentru ca a trait aici intre anii 1985-1990, cand a lucrat ca ofiter KGB. Una dintre fiicele sale s-a nascut in Dresda. La Opera, premierul rus nu avea in program sa participe la bal , ci doar sa fie prezent la inceputul ceremoniei pentru a primi din mainile ministrului-presedinte al landului Saxa, Stanislaw Tillich, ordinul Meritul saxon, decernat personalitatilor exceptionale care au adus mari servicii Germaniei si landului Saxa, a carui capitala este Dresda, informeaza AFP.

Vladimir Putin a favorizat 'schimburile culturale germano-ruse', potrivit organizatorilor, in special in 2001, cand a facilitat revenirea in Dresda a trei tablouri luate ca prada de razboi de armata sovietica dupa infrangerea nazistilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea