Social

#completa plus #asigurarea locuintei #generali #despagubiri #polita asigurare

Pune familia pe primul loc. Iata modul simplu in care ii asiguri linistea si viitorul

Familia si casa sunt lucrurile tale cele mai de pret. Fericirea celor dragi tie depinde de tine si de confortul pe care reusesti sa il asiguri in locuinta voastra. Te-ai intrebat vreodata cum ar fi sa nu mai aveti un acoperis deasupra capului? Da, stim! E o intrebare dificila, dar neprevazutul poate lovi exact cand nu te astepti.

Fa, asadar, un exercitiu si gandeste-te putin la lucrurile care conteaza cel mai mult pentru tine. Gandeste-te la familia ta, pe care o iubesti si pentru care te simti responsabil. Ati realizat multe impreuna si te gandesti cu drag la viitorul vostru si la ceea ce va face fericiti. De aceea, e important sa te gandesti cum poti sa o protejezi cel mai bine, astfel incat niciodata un necaz aparut brusc sa nu fie prea mare si prea greu de dus.

Pentru asta, Generali iti propune asigurarile complete de locuinta. Acestea sunt un instrument extrem de util pentru punerea la adapost a casei tale si a bunurilor din ea.

Ce este asigurarea locuintei

Stii deja ca exista o asigurare obligatorie a locuintei, cea pe care statul a impus-o fiecarui proprietar si care vizeaza acoperirea a doar trei riscuri: cutremure de pamant, alunecari de teren sau inundatii. Suma pe care o poti primi despagubire in cazul producerii unuia dintre evenimentele asigurate este de 10.000 de euro sau de 20.000 de euro, in functie de prima de asigurare platita la incheierea politei.

Totusi, acestea trei, nu sunt singurele necazuri care se pot abate asupra locuintei tale. Potrivit statisticilor, pompierii romani intervin zilnic la stingerea, in medie, a 15 incendii, unele dintre ele devastatoare. Furtul din locuinte ocupa primul loc in topul celor mai comise furturi din Romania. Dincolo de asta, inundatiile si exploziile sunt alte pericole care pandesc cand nici nu te astepti. Si daca vreunul dintre ele are loc, cine te ajuta sa iti refaci locuinta sau sa inlocuiesti bunurile pierdute?

Pentru o protectie completa a casei, Generali a creat politele de asigurare Completa si Completa Plus. Acestea sunt ideale intrucat acopera o plaja larga de posibile daune materiale cauzate bunurilor, atat din cauza evenimentelor neprevazute, cat si a evenimentelor naturale, dar mai mult includ si raspunderea civila a familiei si o serie de alte riscuri aditionale.

Completa Plus, spre exemplu, acopera printre altele, pagubele provocate de incendiu, explozie, trasnet, costuri de demolare si indepartare a resturilor, dar si daune privind avariile la instalatiile de apa sau cheltuieli de cazare provizorie la alta locatie, astfel incat tu si familia ta sa nu va faceti griji pentru locuinta temporara pana la refacerea locuintei.

Interesant este faptul ca polita Completa Plus acopera, printre altele, si daune cauzate tertilor, astfel ca si proprietarii caselor invecinate afectate partial de flacari, dar si de interventia pompierilor sunt despagubiti de Generali, in baza politei de asigurare facultativa a locuintei.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea