Social

# usl #alianta #electorat #opozitie #guvernare #partide #udmr

Puiu Hasotti (USL): Sunt ferm impotriva unei aliante la guvernare cu UDMR

Senatorul PNL Puiu Hasotti si-a exprimat dezacordul in legatura cu eventuala alianta la guvernare a partidelor politice USL si UDMR.

"Sunt ferm impotriva unei aliante la guvernare cu UDMR", a declarat azi dimineata ministrul Culturii. Hasotti a explicat ca nu este de acord cu aceasta alianta, deoarece USL a promis electoratului sau ca UDMR va ramane in opozitie.

Declaratiile liberalului vin dupa ce aseara Victor Ponta, liderul PSD, anuntase a avut deja o discutie cu Kelemen Hunor, presedintele UDMR. Tot atunci, el a precizat ca astazi vor incepe discutiile in vederea crearii unei majoritati parlamentare. Ponta a mai spus dialogul cu UDMR se va axa pe reforma constitutionala, o prioritate pentru USL.

Primele rezultate partiale oficiale publicate azi dimineata de Biroul Electoral Central indica faptul ca la alegerile parlamentare din 9 decembrie USL a obtinut 60,03% din voturile pentru Senat, respectiv 58,63% din cele pentru Camera Deputatilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea