Social

#puiu hasotti #senator pnl #fuziune pnl png #partid gigi becali

Puiu Hasotti: Nu as fi foarte incantat de o eventuala fuziune PNL-PNG

Senatorul PNL Puiu Hasotti este reticent in legatura cu eventuala fuziune dintre PNL si PNG, partidul condus de Gigi Becali.

"Aveti dreptate cand puneti punctul pe fuziunea dintre Partidul National Liberal si domnul Gigi Becali, pentru ca pana la urma PNG-ul se confunda cu dansul. Nu stiu ce am putea castiga sau ce am putea pierde in urma fuziunii cu PNG-ul si in urma venirii domnului Becali in PNL", a declarat Hasotti la RFI.

Senatorul liberal este de parere ca decizia trebuie luata dupa alegerile parlamentare din decembrie: "Personal, dar e o chestie spusa la rece si pe picior, nu as fi foarte incantat de un asemenea gest politic din partea PNL, care sigur, se poate intampla sau nu se poate intampla. Eu cred ca negocierile, decizia trebuie luata dupa alegerile parlamentare".

Puiu Hasotti spune ca in situatia in care se va decide fuziunea celor doua formatiuni politice "nu va comenta in niciun fel" si "nu-si va exprima nemultumirea decat in cadrul partidului".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea