Social

#Publicis Romania # director creatie

Publicis Romania are un nou director de creatie

Incepand cu aceasta luna, Publicis Romania are un nou Director de Creatie, Jorg Riommi.

Jumatate italian-jumatate german, imbinand creativitatea cu rigoarea, Jörg Carlo Niccolo Riommi a lucrat in ultimii 3 ani ca Executive Creative Director la Saatchi Frankfurt (in ultimul an a coordonat si biroul din Berlin), unde a contribuit cu succes la evolutia Saatchi Germania de pe locul 38 in topul creativ in 2011, pe locul 5 in 2013.

Cu peste 12 ani experienta in advertising, pe 2 continente (Europa si America de Sud), in 4 tari, cu 60 premii la festivalurile majore de publicitate din lume: Cannes Lions, Clio, London International Awards, Eurobest, New York Festival, Golden Drum, AdPrint sau ADC Italia, Jorg preia conducerea unuia dintre cele mai mari departamente de creatie din Romania.

"Am cautat un lider care sa aduca o noua perspectiva, viziune si inspiratie. Referintele si experienta internationala, dar, in acelasi timp, cunoasterea pietei romanesti ii ofera lui Jorg o perspectiva unica si valoroasa. Este persoana cea mai potrivita sa valorifice potentialul deosebit al departamentului nostru de creatie si sa duca produsul creativ al agentiei la urmatorul nivel.", relateaza Alex Badila - Managing Director, Publicis Romania

"Sunt fericit sa incep acest nou capitol in Romania, alaturi de Publicis. O agentie de top, cu un portofoliu extraordinar, mult talent si potential. Sunt nerabdator sa-mi pun abilitatile si energia la treaba, pentru ca din noua mea pozitie sa pot stimula dezvoltarea de idei eficiente, cu impact masiv pentru brand-urile noastre si chiar ecouri internationale. Intentionez sa intensific integrarea elementelor de PR, digital si social media in tot ceea ce facem pentru campanii relevante, contemporane, care sa corespunda celor mai ridicate standarde internationale. Sunt entuziasmat sa ma aflu intr-un loc ce ma inspira si intr-o piata cu extraordinare oportunitati de a face "great marketing".", declara Jorg Riommi - Chief Creative Officer, Publicis Romania
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea