Social

PSG a ajuns pe primul loc retrogradabil

Franta ar putea ajunge singura tara a Europei fara echipa din capitala in prima liga. Si asta pentru ca Paris Saint-Germain se indreapta cu pasi siguri spre esalonul secund, dupa 38 de ani la rand in elita!

Parisul se scufunda! PSG este tot mai aproape de prima retrogradare din istorie, dupa ce a pierdut, acasa, meciul cu Nice , scor 2-3.

Ziua de 13 aprilie le-a purtat ghinion parizienilor, care au luat doua goluri in ultimele sapte minute. Capitanul Pauleta, cel mai bun om al lui PSG, s-a zbatut degeaba! Portughezul a centrat si tot el a dat cu capul la golul de 2-1, dar colegii sai din aparare au fost simple jaloane in fata furiei lui Nice.

Ivorianul Bakary Kone si brazilianul Ederson au punctat pentru succesul cu 3-2 si au aruncat Parisul in bratele disperarii, adica pe primul loc retrogradabil.

Cu 5 etape inainte de final, Lens, PSG si Strasbourg ocupa locurile 17, 18 si 19 din Ligue I, toate cu 35 de puncte, in timp ce "lanterna rosie", deja retrogradata, este Metz, cu 18 puncte. Prima echipa peste linia retrogradarii, in acest moment, este Toulouse , cu 38 de puncte.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea