Social

#adrian nastase #psd #program social

PSD vrea 50.000 de locuinte sociale cu chirie subventionata

PSD a propus un proiect imobiliar de 50.000 de locuinte complet mobilate, cu chirie subventionata, a anuntat astazi Adrian Nastase.

Programul social-democratilor face parte din masurile anticriza dezvoltate in paralel cu guvernul.

"Programul nostru de 50.000 de locuinte este complementar programului guvernamental "Prima Casa". Noi am gandit acest proiect pentru tineri si vrem sa incurajam dezvoltarea pe orizontala a economiei prin achizitionarea de catre ei a unor aparate electrocasnice , de exemplu. Aceste apartamente vor fi apartamente cu chirie subventionata", a precizat liderul PSD, Adrian Nastase, citat de Realitatea.net.

Nastase a explicat ca programul poate functiona doar ajutat de " reglementari coerente" si ca partidul sau pune la punct un "Cod al constructiilor, care sa vizeze amenajarea teritoriului si urbanismul, proiectarea, autorizarea, exploatare si calitatea constructiilor".

Masurile anti-criza propuse de PSD mai includ renuntarea la impozitul minim, reducerea cu o treime a facturii la energia electrica si la gaze, reducerea TVA-ului la alimentele de baza si plata TVA la incasarea facturii.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea