Social

PSD Visina se foloseste de politie pentru intimidarea adversarilor politici

Adversarii politici ai PSD sunt audiati de politistul Druga, ruda cu primarul pesedist al comunei Visina.

Reprezentantii Partidului Social Democrat din Visina se folosesc de politie si de rudele pe care le au in subordinea Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA) pentru a declansa scandaluri electorale in zona.

O intamplare cu cantec l-a facut pe primarul pesedist al comunei, Constantin Stanescu, sa se planga Politiei Corabia ca anumiti adversari politici au taiat un banner al social-democratilor. Surse implicate in aceasta poveste sustin ca Stanescu a „livrat“ politistilor si nume de oameni, respectiv de simpatizanti ai PD-L.

Politia Corabia a declansat o ancheta menita sa-i gaseasca pe faptuitori. „Intr-adevar, domnul primar Stanescu ne-a sesizat ca cineva ar fi decupat dintr-un banner in noaptea de vineri spre sambata o bucata pe care era inscriptionata denumirea partidului din care face parte. Am dat curs sesizarii trimitand o echipa operationala pentru verificarea a ceea ce s-a intamplat si descoperirea autorilor.

Avem si un cerc de suspecti care ieri au fost audiati la Corabia. De asemenea, astazi (luni, 12 mai, n.r.) o echipa a noastra, condusa de subinspectorul Iulian Druga, a mers din nou la Visina pentru largirea verificarilor. Avem indicii in acest caz. Il vom descoperi pe autor si ii vom aplica o sanctiune “, a declarat ieri comandantul Politiei Corabia, subcomisarul Daniel Constantin . (continuarea in Gazeta de Olt)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Gazeta de Olt

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea