Social

#psd #alegeri prezidentiale #mircea geoana

PSD si PD-L se bat pe Ministerul de Interne

In asteptarea alegerilor prezidentiale, PSD acuza PD-L ca vrea sa obtina sefia Ministerului de Interne pentru a frauda alegerile. Surse din PD-L sustin ca PSD controleaza turismul electoral prin ministrul Dan Nica .

"Traian Basescu are dorinta obsesiva sa puna mana nu numai pe parghiile economice, pe care le controleaza direct sau prin interpusi, ci si pe parghii de forta din zona Ministerului de Interne, ca sa vicieze rezultatul votului si sa faca din PSD tapul ispasitor printr-o rupere a Coalitiei", a spus Mircea Geoana in fata Comitetului Executiv al PSD.

Liderul social democrat a intarit atitudinea din ultimele zile a lui Ion Iliescu si Adrian Nastase. Oponenti infocati ai guvernarii prin coalitie, cei doi si-au schimbat parerea, pe motiv ca nu vor sa creeze o criza politica cu 80 de zile inainte de alegeri.

Democrat liberalii sustin in schimb ca prezenta lui Dan Nica in fruntea Ministerului de Interne garanteaza frauda electorala .

"Am fost furati la alegerile europene pe mana lui Nica. Daca el ramane la Interne, nici nu mai are rost ca Basescu sa candideze", sustine un important lider democrat-liberal in Gandul.

Ideea PD-L de a monta urne transparente in sectiile de votare a fost respinsa de PSD datorita cheltuielilor care s-ar ridica la 200.000 de euro. Buletinele de vot vor fi insa tiparite la Monitorul Oficial, lucru care va permite o statistica mai buna a lor in teritoriu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea