Social

PSD si PD-L isi dau cu bata-n cap

Leon Ani, candidatul PSD la primaria comunei Dumitra din judetul Bistrita Nasaud , este convins ca fratele sau, Ioan Denes, a fost agresat cu bita de apropiatii primarului PD-L-ist, Gheorghe Balajan.

Suspectul neaga insa orice implicare si arata cu degetul inspre social democrati, pe care-i acuza de inscenare . In plus, actualul primar spune ca PD-L nu ar avea motiv sa-l atace pe fratele adversarului, intrucit acesta ii este coleg de partid si candideaza la Consiliul Local.

"Cand au aflat ca voi candida pentru PSD, cei de la PD-L mi-au transmis prin diverse persoane ca imi dau foc la casa si ma omoara. Nu am crezut, dar iata ce a patit fratele meu. Duminica noapte spre luni, pe la ora 2.00, cind se indrepta spre casa, a fost lovit in cap cu o bita.

Nu stie cine l-a lovit, pentru ca satul Dumitra nu este iluminat nocturn , dar a depus plingere la politie si speram ca ii vor gasi pe vinovati. El si-a petrecut seara cu niste apropiati ai primarului si cred ca ei l-au urmarit“, a declarat Leon Ani, citat de MEDIAFAX. La rindul lui, primarul pedelist catalogheaza evenimentul drept „o diversiune facuta de cei de la PSD". 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea