Social

PSD si-a stabilit candidatii pentru primariile de sector

PSD si-a stabilit luni seara candidatii pentru primariile de sector. Organizatia de Bucuresti mizeaza pe Marian Vanghelie la Sectorul 5 si pe Neculai Ontanu la Sectorul 2, dar si pe doi fosti primari de sector - vasile mihalache la Sectorul 4 si Dan Darabont la Sectorul 6.

La Sectorul 1, liderul PSD Bucuresti Marian Vanghelie l-a anuntat pe Dan Tudorache, iar pe Doru Giugula la 3. Decizia ca Vanghelie sa ramana in cursa pentru Sectorul 5 vine la finalul unei zile care a pus sub semnul intrebarii participarea sa electorala.

La finalul sedintei Biroului Electoral Central, primarul sectorului 5 declara ca Victor Ponta este interesat sa candideze la sectorul 5 si ca el s-a oferit sa se retraga. Spre binele colegului sau de partid. Vanghelie spunea atunci ca, daca nu va candida la sectorul 5, nu vrea sa mai candideze deloc, intrucat el nu e de acord cu "schimburile de sectoare".

In ciuda altruismului de care a dat dovada, actualul primar de la sectorul 5 l-a sfatuit pe Ponta ca cel mai bine era sa candideze la sectorul 3, "sa se bata cu un lider care nu e atat de bun", adica cu unul ca Liviu Negoita .


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea