Social

PSD reclama "invazia" de potocaliu din Ploiesti

Presedintele PSD Prahova , Marian Saniuta sustine ca PD-L Prahova a incalcat regulile campaniei electorale chiar din prima zi.

Saniuta acuza ca "afisele PD-L sunt pe toate gardurile, pe stalpi, pe cosurile de gunoi, pe bancile din parcuri, peste tot!" si ii acuza pe liberali-democrati ca afisele portocalii ale acestei formatiuni au impanzit orasul, fara a mai fi respectate locurile de afisaj stabilite.

"PD-L, din nou si ca de fiecare data, dovedeste un dispret extrem fata de tot ce inseamna bun simt, respect fata de cetatean si de lege, iar fata de aceasta situatie asteptam ca institutia direct raspunzatoare de buna supraveghere a desfasurarii campaniei electorale,

de respectare a legilor in vigoare, respectiv Primaria Ploiesti, sa ia masurile ce se impun pentru intrarea in legalitate si sanctionarea celor ce nu respecta legea", a declarat Saniuta. (continuarea in Stirilocale.ro)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Stirilocale.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea