Social

#spiru haret #universitate #psd #andronescu #studenti

PSD nu vrea inca un examen de licenta pentru absolventii de la "Spiru Haret"

Absolventii Universitatii Spiru Haret (USH) nu vor fi mai fi nevoiti sa repete examenul de licenta. Acesta este anuntul facut de purtatorul de cuvant al PSD, Bogdan Niculescu Duvaz , care da astfel verdictul in cazul deciziei PSD in legatura cu scandalul diplomelor ilegale de la “Spiru Haret”.

Social-democratii au luat astfel o opinie contrara propunerii facute chiar de ministrul PSD, Ecaterina Andronescu . Parerile din tabara partidului condus de Mircea Geoana sunt impotriva propriei colege, despre care se spune ca s-a pripit cu anunturile si masurile referitoare la re-sustinerea examenului de licenta de catre absolventii de USH.

Aceasta atitudine nu este intamplatoare daca se ia in considerare faptul ca multi parlamentari – membri PSD au urmat cursurile acestei universitati, sau predau in cadrul acesteia. De exemplu, unul dintre oamenii cheie din PSD, Marian Vanghelie, a declarat pentru Realitatea TV: "Nu pot fi de acord cu repetarea examenului pentru ca sunt oameni, nu sunt cartofi si nici rosii".

Nici vicepresedintele PSD, Marian Oprisan , nu s-a lasat mai prejos: “Doamna ministru Andronescu s-a pripit, nu isi asuma foarte tare responsabilitatea. Nu mi se pare logic sa sarim cu tunurile pe sistemul privat unde sunt investitii foarte mari”, a declarat acesta pentru acelasi post de televiziune.

Insa in ce priveste sustinerea ministrului Andronescu din partea PSD-ului, aceasta exista si va exista in continuare, dupa cum a precizat Vanghelie. Acesta a precizat faptul ca "nu s-a pus niciodata problema ca doamna ministru sa nu fie sustinuta. Este sustinuta si a fost sustinuta pentru toata actiunea pe care a facut-o".

Ministrul Educatiei a fost chemata astazi la o reuniune a partidului din care face, al carui conducator i-a reprosat zilele trecute ca nu s-a consultat cu partidul cand a decis ca abolventii Spiru Haret sa repete licenta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea