Social

#psd #pd-l #politica #guvernare

PSD nu poate castiga un razboi cu PD-L la Cluj

Deputatul PD-L, Valentin Iliescu , a declarat marti la "Realitatea Zilei" ca in urma dizolvarii filialei PSD de la Cluj si a demisiilor din functiile din PSD ale lui Vasile Dancu , Ioan Rus si Vasile Puscas , trendul social democratilor este "de a se da pe mana unor oameni lipsiti de scrupule. In aceasta situatie PSD nu are resurse la Cluj pentru a castiga o batalie cu PD-L".

"Oricare personalitate a PSD care ar merge sa candideze sau sa reorganizeze partidul la Cluj nu are nicio sansa" a precizat Valentin Iliescu.

Dupa ce conducerea centrala a PSD a decis dizolvarea filialei de la Cluj, Vasile Dancu, Ioan Rus si Vasile Puscas au anuntat ca renunta la toate functiile din partid. Cei trei si-au anuntat retragerea marti, dar au mentionat ca raman in partid ca simpli membri si vor continua sa-si promoveze propriile proiecte prin intermediul Institutului Social Democrat din Transilvania.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea