Social

#emil boc #justitie independent #psd corina dumitrescu

PSD incearca sa o impuna pe Corina Dumitrescu la Justitie

Negocierile privind desemnarea noului ministru al Justitiei au intrat deocamdata in impas , pesedistii respingand nominalizarea lui Mihai Selegean in favoarea Corinei Dumitrescu.

Corina dumitrescu este sotia unui parlamentar PSD, provenit de la PD, varianta pe care reprezentantii PDL o considera inacceptabila.

Social-democratii nu au fost de acord cu nominalizarea lui Mihai Selegean, fostul director al Institutului National al Magistraturii, aceasta varianta fiind avansata de catre PD-L si sustinuta de presedintele Traian Basescu.

In schimb, pesedistii incearca sa o impuna pe Corina Dumitrescu, rector la Universitatea " Dimitrie Cantemir ". Insa democrat-liberalii sustin ca aceasta nu indeplineste criteriul independentei, deoarece este sotia senatorului PSD Cristian Dumitrescu, senator care a fost membru PD inainte de a se inscrie in PSD, parasind tabara democratilor in momentul in care Traian Basescu a preluat presedintia PD. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea