Social

#presedinte #senat #geoana

PSD il sustine pe Geoana la sefia Senatului

Comitetul Executiv National al PSD a votat, luni, o rezolutie prin care partidul se angajeaza sa il sustina in continuare pe Mircea Geoana in functia de presedinte al Senatului. Totodata, liderii social-democrati au decis convocarea Consiliului National al partidului pe data de 11 martie, pentru a discuta despre eventuala reconfirmare a lui Adrian Nastase in functia de presedinte al acestui organ de conducere.

Presedintele PSD Victor Ponta anuntase, duminica, ca partidul sau va adopta luni o rezolutie in Consiliul Executiv National prin care sa se arate sprijinul pentru Mircea Geoana la sefia Senatului.

"Maine (luni, n.red) adoptam o rezolutie in CEx prin care spunem ca niciodata nu facem aceeasi greseala de doua ori. In 2006, din batalia cu Adrian Nastase, dusa de Mircea Geoana, am pierdut presedintia Camerei Deputatilor. Il sprijinim pe Mircea Geoana, presedintele Senatului , sa conduca Senatul, sa faca Opozitie", a afirmat liderul PSD, invitat la o emisiune a Realitatea TV.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea