Social

#psd #datorii #campanie #arttisti

PSD, dator vandut trupelor care au cantat la locale

Partidul Social Democrat (PSD) este dator vandut trupelor care au concertat la manifestarile organizate de formatiune in timpul campaniei pentru alegerile locale.

Cel putin asta reiese din documentele inaintate instantei de firma care a intermediat contractele cu artistii si care se vede nevoita acum sa ceara, in instanta , onorariile datorate acestora de PSD, informeaza Evenimentul Zilei.

Suma totala se ridica la peste 1,5 milioane de euro - mai exact, 5.000.000 de lei si 250.000 de euro, in care sunt incluse si penalitatile, dupa cum au scris reprezentantii societatii in intampinarea facuta in instanta. Plangerea va fi luata in discutie de magistratii Tribunalului Bucuresti pe 9 decembrie .

Societatea respectiva a incheiat, in aprilie anul acesta, un contract in valoare totala de 626.725 de euro, cu PSD, reprezentat de trezorierul Aristide Roibu. Contractul, prin care firma se obliga sa presteze pentru partid servicii de PR , urma sa se incheie in decembrie 2008, plata urmand sa se faca esalonat. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea