Social

PSD Craiova si minciuna cu proiecte comunitare

In incercarea de a-si umfla imaginea partidului inainte de alegeri, consilierii locali PSD propun acordarea unor facilitati de ordinul zecilor de milioane de lei anual, oricum fara suport financiar in 2008, si care ar urma sa fie aplicate in mandatul altui consiliu municipal.

Consilierii municipali craioveni din PSD au clocit proiectul de hotarare pentru aplicarea unor facilitati pe mijloacele de transport in comun de asa maniera, incat materializarea sa ar insemna fie disparitia serviciilor publice si a institutiilor de cultura, fie inghetarea la propriu a administratiei Baniei.

Reprezentantii PSD in consiliul local municipal vor sa-si convinga colegii sa adopte o decizie in urma careia toti elevii din invatamantul preuniversitar craiovean si toti studentii la stat ar beneficia de gratuitate „pe toate traseele dintre domiciliu si unitatea de invatamant (...) acreditata“, asigurata de Regia Autonoma de Transport Craiova. (continuarea in Gazeta de Sud)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Gazeta de Sud

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea