Social

PSD aduce manelele in politica

Irina Loghin si Ion Dolanescu nu mai sint la moda in politica. PSD lanseaza un nou trend: manelistii. Adrian Minune candideaza in localitatea Stefanesti, Ilfov, din partea social democratilor.

 Lansare cu cintec simbata in Voluntari: cintaretul Adrian Minune, alias Adi de Vito, a urcat pe scena amenajata de PSD cu ocazia prezentarii candidatilor la alegerile locale, dar nu doar in calitate de artist, ci si in calitate de membru de partid cu aspiratii.

El candideaza din partea PSD pentru Consiliul Local al comunei ilfovene Stefanesti, fiind dispus sa puna la bataie o parte din averea sa pentru campanie, potrivit realitatea .net. Desi nu stie nici macar numele real al cintaretului - Adrian Simionescu -, liderul PSD Ilfov, Gabriel Oprea, e convins ca acesta va cistiga un loc in Consiliul Local, „pentru ca este foarte apreciat de oameni“.

Intrebat cum a ajuns cintaretul pe listele partidului, Oprea a declarat pentru Cotidianul ca „ideea nu a fost a mea, a fost propunerea lui, pe care organizatia Stefanesti a acceptat-o“.

„Domnul Minune e apreciat de locuitori pentru ca s-a realizat profesional si financiar si e dreptul lui sa candideze, asa cum orice cetatean are acest drept. E membru al organizatiei PSD Stefanesti si e o personalitate in localitate. Orice om capabil, valoros, care e un exemplu pentru cetateni si are sanse sa cistige e bine venit sa candideze“, continua seful PSD Ilfov.

La evenimentul de simbata a fost prezentat si candidatul social democratilor la Consiliul Judetean Ilfov. „V-am mai adus un general in judet“, a afirmat Oprea despre Anghel Iordanescu , solicitindu-le celor prezenti sa ii dea votul pe care il merita. Fostul antrenor al tricolorilor a fost laudat si de Mircea Geoana, prezent si el in Voluntari.

Dupa prezentarea candidatilor, cei 5.000 de oameni prezenti la lansare au asistat la un concert la care au cintat mai multe formatii de „diferite genuri“, dupa cum spune Oprea, si bineinteles Adi Minune. Actualul primar al localitatii Voluntari, Florentin Pandele , l-a introdus pe scena pe cintaret: „Cel mai mare primar al manelelor“. Artistul si-a inceput prestatia exclamind: „Hai PSD, hai PSD, sa traiasca Pandele! Ce mare onoare!“.

Mircea Geoana a parasit insa scena chiar in momentul in care a intrat manelistul. Oprea sustine ca plecarea presedintelui PSD nu are legatura cu intrarea lui Minune pe scena, ci ca „a stat o ora, cit s-au prezentat candidatii si a plecat. Spectacolul a continuat“.

Marele absent al evenimentului de simbata a fost Ion Iliescu, care era asteptat sa vina impreuna cu Mircea Geoana. Intrebat daca va apela si la alti manelisti in campania electorala, pentru spectacolele la care participa simpatizantii PSD, Oprea raspunde taios: „Campania noastra nu este o manea politica“.

Adi Minune nu este insa singurul manelist care paseste in politica. Potrivit realitatea.net, Carmen Serban vrea si ea sa candideze ca independenta la Primaria Timisoarei. Un alt manelist, Dan Bursuc , a declarat pentru Cotidianul ca a fost deja contactat de mai multe partide pentru concerte care vor avea loc in campania electorala.

"Pentru mine nu conteaza ca aia sint liberali sau pesedisti, daca apeleaza la serviciile mele profesionale eu sint bucuros. Am cintat si in celelalte campanii electorale pentru toate partidele si in aproape toate orasele“, a adaugat el. 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea