Social

PSD a depus o contestatie la Primaria Capitalei impotriva lui Liviu Negoita

PSD a depus astazi o contestatie la Primaria Capitalei impotriva primarului sectorului 3, Liviu Negoita , pentru incalcarea Legii electorale prin plasarea in mod ilegal a panourilor destinate afisajului electoral pe spatiile verzi din sector.

Partidul Social Democrat isi exprima speranta ca Primaria Municipiului Bucuresti sa nu ignore aceasta sesizare din motive de partizanat politic si de nasie si sa il oblige de indata pe Liviu Negoita sa intre in legalitate si sa inceteze cu aceste practici nedemocratice de presiune la adresa partidelor de opozitie.

Panourile destinate afisajului electoral sunt amplasate pe spatiile verzi, cat si in scuarurile dintre benzile de circulatie de pe bulevardele cu trafic auto intens (Str. Baba Novac, Bd. Camil Ressu, Bd. Nicolae Grigorescu , Bd. Unirii) si, mai mult, sunt pazite de politia comunitara care-i amendeaza pe cei care, incercand sa ajunga la aceste panouri electorale, traverseaza strada prin locuri nepermise sau calca pe spatiul verde. (continuarea in Stirilocale.ro)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Stirilocale.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea