Social

#cazare refugiati #refugiati #proteste #vama veche

Proteste impotriva refugiatilor in Vama Veche

Zeci de oameni au iesit in strada pentru a-si declara nemultumirea privind decizia autoritatilor de a gazdui refugiatii intr-o unitate mmilitara de langa Vama Veche. Acestia au protestat cu steaguri si pancarte cu mesaje impotriva imigrantilor.

Atat localnicii cat si investitorii se tem de posibile atentate dar si de faptul ca o data cu venirea refugiatilor le vor scadea considerabil profitul.

Potrivit libertatea.ro aproximativ 500 de refugiati ar putea fi cazati intr-o fosta unitate militara de langa Vama Veche. Deocamdata, in tara noastra au venit 15 refugiati, care au fost dusi in centrul de la Galati.

Localnicii se tem ca unitatea militara se va transforma in centru de primire pentru imigranti insa autoritatile neaga acest lucru.

"Este un centru de triere ce consta in identificare, amprentare migrantilor. Deci, activitati specifice politiei de frontiera. Nu este un spatiu de cazare. Poate fi folosit doar pentru activitatile noastre" a explicat subinspectorul de Politie, Ion Alexandru, potrivit reporterntv.ro.

Sursa foto: b365.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea