Social

#elevi #parinti #proteste #liceu

Protest spontan intr-o scoala din Bucuresti

Zeci de copii si parinti au declansat, miercuri seara, un protest spontan la Scoala nr. 169 din sectorul 6 al Capitalei. Acestia sunt nemultumiti ca in incinta scolii lor vor urma sa invete si elevii unui liceu din vecinatate.

Elevii scolii din sectorul 5 sustin ca, daca liceenii vor avea ore in spatiul unitatii lor de invatamant, multi dintre ei vor fi obligati sa mearga la cursuri dupa-amiaza.

Constantin Traistaru, seful Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB), a explicat pentru Mediafax ca s-a luat decizia mutarii cursurilor elevilor de liceu in cladirea Scolii nr. 169 deoarece un corp de cladire al Colegiului Tehnic de Posta si Telecomunicatii (Liceul PTTR) are "bulina rosie", fiind incadrat in clasa I de risc seismic.

Inspectorul spune ca in prezent autoritatile cauta o solutie pentru ca liceenii sa faca ore. El a precizat ca deocamdata nu s-a luat nicio decizie administrativa in legatura cu spatiile unde isi vor desfasura activitatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea