Social

Protasov, pentru ultima data pe banca Stelei

Dupa Rapid si Dinamo, care au jucat aseara, Steaua Bucuresti isi va lua si ea la revedere de la fotbal pe acest an. Stelistii vor disputa diseara, de la ora 21.45, ultimul meci din Grupa C a Cupei UEFA, aceasta intalnire fiind in acelasi timp si ultima partida a antrenorului Oleg Protasov pe banca Stelei. Ros-albastrii au plecat ieri la Berlin cu o delegatie numeroasa. Printre invitati s-au aflat Marin Condescu, Alin Simota, Alexandru Boc, fostul arbitru Mircea Nesu, tatal fundasului stelist Mihai Nesu , precum si prietenele si sotiile fotbalistilor. Fostul pugilist Leonard Doroftei , invitat la Berlin de conducerea FC Steaua, a marturisit ca spera sa poarte noroc ros-albastrilor in meciul cu Hertha. "Sper sa port noroc Stelei. Fotbalul a inceput sa-mi placa si ma simt bine printre stelisti. Cred ca Steaua va invinge cu 2-0 si va atinge o performanta mai mare decat cea din sezonul trecut", a spus Doroftei.

Mijlocasul Sorin Paraschiv a declarat ieri, inaintea plecarii spre Berlin, ca Steaua isi doreste sa castige grupa. "In nici un caz nu am venit in excursie sau in vacanta. Vrem sa castigam grupa. Ar fi extraordinar sa obtinem un rezultat de egalitate. Am termina pe primul loc si am avea in 16-imi un oponent mai accesibil, desi la acest nivel toti adversarii sunt puternici", a spus Paraschiv.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea