Social

Protasov, contract de trei ani si jumatate la Dnepr

Fostul antrenor al echipei Steaua, Oleg Protasov , a semnat ieri un contract pentru trei sezoane si jumatate cu gruparea Dnepr Dnepropetrovsk .

"Pozitia noastra in clasamentul Ucrainei lasa mult de dorit. Ne-am incheiat campaniile in Cupa Ucrainei si Cupa UEFA, dar vom face un efort sa ne revenim. Iar faptul ca l-am adus pe Protasov este primul pas in acest sens", a declarat presedintele clubului Dnepr, Andrei Stetsenko, la instalarea lui Protasov care are ganduri mari la noul loc de munca. "Vreau sa aduc Dnepr pe primele locuri. Am auzit ca aici exista conditii foarte bune de antrenament, la care pe vremea mea doar visam. As vrea ca Dnepr sa joace un fotbal ofensiv, pentru mine este foarte important ca lumea sa vina la stadion si sa iubeasca echipa pentru stilul sau", a declarat Protasov. Ucraineanul, acum in varsta de 41 de ani, a parasit Steaua pe 16 decembrie, dupa remiza reusita de ros-albastri cu Hertha Berlin. El a mai pregatit formatiile FC Veria si Olympiakos Pireu , din Grecia, si AEL Limassol (Cipru).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea