Social

#geoana #psd #partid

Prostanacul se antreneaza sa fie Arogant

Tara e in sarbatoare. Avem prim-ministru! Tariceanu, ia-ti Porche si te du, Mircea Geoana si-a pus deja papucii de umblat prin Palatul Victoria.
 
Aproape ca nici nu mai are rost sa se organizeze alegeri la toamna. De ce sa mai cheltuim atatea milioane de euro pentru stampile si tus si buletine de vot daca Mircea Geoana este de pe acum prim-ministru?

A stat el si a socotit ca altul mai bun in tara asta nu se califica pentru post. E baiat „de Primaverii“, cu gene de rasa din vechiul sistem. A trait toata viata pe spinarea statului, e obisnuit sa-si duca zilele in lux platit cu bani publici - sa ne amintim numai ca, in perioada in care a fost ambasador in SUA, Romania platea 10.000 de dolari pe luna pentru ca posteriorul lui sa se odihneasca pe pernele palatului fostului sah al Iranului Reza Pahlavi.


Sta ilegal in vila de la RA-APPS si refuza sa plateasca si chiria. Ba ilustra lui sotie s-a indignat public ca ce rost are sa se mute din vila din Dorobanti daca la toamna oricum onor sotul va fi prim-ministru si deci va intra in legalitate!

Si-a trimis copiii sa invete la Scoala Americana , si-a plantat sotia sefa peste ditai filiala de fundatie internationala - Crucea Rosie , folosind tot aparatul de vot al PSD care, culmea, functioneaza si in ONG-urile umanitare. Doar Ferrari si Porche ca actualul premier nu are Geoana, dar a gasit si pentru asta o solutie si mai smechera: zboara cu elicopterul pe care i-l imprumuta cumatrul sau Copos. Plus ca daca in SUA, in noiembrie, castiga McCain alegerile prezidentiale, el este vechi prieten cu McCain - l-a si plimbat prin Romania acum 6 ani - si acesta va apasa pe buton la Basescu sa-l desemneze prim-ministru. Daca iese Obama - in stafful acestuia are de asemenea prieteni numai buni de facut presiuni pe acelasi buton indaratnic de la Cotroceni.

Toate astea adunate nu i se par insa suficiente lui Mircea Geoana. Frustrarile adunate in amar de ani cat l-a privit pe Nastase de jos in sus l-au adus la concluzia ca nu este inca suficient de patruns de mania grandorii pentru a face fata cu brio functiei de prim-ministru. Altfel nu se explica paranghelia megalomanica pe care si-a organizat-o de ziua lui in vila lui Ceausescu – tot de la RA-APPS, si nici filmul omagial realizat in studiourile MediaPro pe care l-a comandat la prietenul sau Adrian Sarbu si nici jocurile de lumini speciale si nici tablourile aduse drept cadou de bratele baronilor patrunse parca de dorul peschesurilor carate pe vremuri la Cabinetul lui Adrian Nastase. Prostanacul se antreneaza sa fie Arogant.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea