Social

#masini #reparatii #service #rar #contestatii #urmarire reparatii #camera de luat vederi

Proprietarii de masini vor avea dreptul sa conteste reparatiile din service

Proprietarii de autovehicule vor putea sa urmeareasca, dintr-un spatiu amenajat, direct sau prin ajutorul unei camere de luat vederi, reparatia din service. In plus, daca nu este multumit de interventia asupra vehicului, el poate s-o conteste, noteaza realitatea.net.

Prevederile figureaza intr-un proiect de lege adoptat astazi de Camera Deputatilor, cu 324 de voturi "pentru", un vot "impotriva" si doua abtineri. Camera Deputatilor este for decizional.

"Aceasta reglementare ofera sansa proprietarului unui autoturism, beneficiarul unei astfel de interventii in service, sa asiste la interventia care se face propriei masini, sa conteste. Exista, incepand cu un act normativ, obligatia unui registru de contestatii", a declarat Iulian Iancu, initiatorul proiectului.

El a explicat ca Registrul Auto Roman este obligat sa verifice contestatia in termen de sapte zile de la depunerea acesteia. In cazul in care se inregistreaza cinci contestatii, RAR-ul repeta obligatoriu auditul pentru service-ul in cauza. Daca auditul are de doua ori intr-un an, service-ul isi pierde licenta.

Sursa foto: arq.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea