Social

#elefant.ro #carti online #librarie online

(P) Promotii sonore pe Elefant.ro o data cu lansarea sectiunilor de muzica si film

Bucuresti, 5 aprilie 2012. Elefant.ro, cea mai mare librarie online din Romania, si-a extins portofoliul de produse prin lansarea noilor sectiuni de muzica si film.

Cinefili sau pasionati de muzica buna, clientii Elefant.ro au la dispozitie peste 7.500 de albume muzicale si peste 2.500 de filme si documentare din portofoliul celor mai mari case de discuri autohtone sau internationale. Printre acestea se numara Universal Music, EMI, Virgin Records, Warner Bros, Cat Music, ProVideo, Odeon Film, Deutsche Gramophon si alte 700 de case de discuri reunite intr-un singur loc.

Oferta disponibila este pregatita pentru fanii fiecarui gen, indiferent de preferinte, de la jazz la dance, chill out sau rock si este completata de numeroase DVD-uri inregistrate din timpul concertelor live sustinute de U2, Gotan Project, Queen, Nirvana, Bon Jovi, Andre Rieu sau Rihanna. Pe langa CD-uri si DVD-uri, colectionarii vor putea gasi albumele unor nume precum Metallica sau Leonard Cohen pe suport de vinil. Sectiunea de film, pe langa varietatea genurilor atinse, include peste 200 de filme romanesti si reuneste o colectie impresionanta de seriale, documentare si filme de desene animate.
 

Experienta shopping-ului online, versiunea 2.0

Noile sectiuni inaugurate aduc si noi functii pentru servirea unui maxim de confort in experienta de cumparaturi online: piesele pot fi ascultate in avanpremiera timp de 30 de secunde, gratuit, iar filmele sunt insotite de trailere, ambele functii fiind semnalizate pe coperta produsului. Prin aceeasi modalitate pot fi consultate, de asemenea, si primele 20 de pagini ale cartilor disponibile pe Elefant.ro, prin optiunea „Citeste”.
 

Peste 1000 de compact discuri de la 4,99 lei si 9,99 lei

Lansarea noilor sectiuni de muzica si film este insotita de promotiile nelipsite cu care cumparatorii de carte de pe Elefant.ro s-au obisnuti deja. Peste 1000 de CD-uri pot fi comandate la preturi de 4,99 lei sau 9,99 lei, iar promotiile de film ating reduceri de pana la 62%.

In plus, fiecare comanda de muzica efectuata pana la 20 martie va beneficia de un cadou: un CD de muzica clasica, in limita stocului disponibil.
 

Comanda cu un singur click

Lansarea sectiunilor de Muzica si Film are loc la o saptamana de la implementarea in premiera in Romania a celei mai simple metode de comanda online, comanda cu un singur click, un model folosit de AppleStore si Amazon. Clientii Elefant.ro pot comanda acum mai sigur si mai usor orice produs din oferta vasta disponibila pe site-ul librariei: peste 48.000 de carti, eBooks, muzica, filme, eReadere si tablete.
 

Dezvoltarea portofoliului de produse si crestere semnificativa estimata pentru 2012

In anul 2011, Elefant.ro a inregistrat o cifra de afaceri de peste 1 milion de euro , iar estimarile companiei pentru anul curent se ridica la 2,5 milioane euro exclusiv online. Cresterea este aproximata in urma completarii portofoliului de produse cu gama media si carte straina. De asemenea, Elefant.ro deruleaza de la inceputul anului curent un parteneriat de exclusivitate cu reteaua Kaufland pentru difuzarea de carte. Pentru acest parteneriat se estimeaza circa 1 milion de euro in cifra de afaceri pe 2012.

Lansarea noilor sectiuni vine pe fondul unei cresteri de peste 70% a comenzilor inregistrate de Elefant.ro comparativ cu inceputul anului anterior.
 

Despre Elefant.ro

Elefant.ro este cea mai mare librarie online de pe piata din Romania. Inaugurata in 17 iunie 2010, gratie unei finantari din partea fondului de investitii Greenlight Invest, site-ul se bucura de sute de mii de vizitatori unici lunar. Promotiile zilnice, cupoanele de reduceri si programul de fidelitate au adus clientilor Elefant.ro cartile cu cele mai bune preturi din Romania. Pe Elefant.ro comenzile sunt livrate in 24 de ore in orice loc din tara si in 3 ore in Bucuresti, prin serviciile oferite de Fan Curier.

Din noiembrie 2010, blogul literar BookMag – sectiune a Elefant.ro -  a cunoscut o crestere spectaculoasa, transmitand online cele mai importante evenimente editoriale din Romania. De asemenea, Elefant.ro preia, in exclusivitate in Romania, materiale furnizate de serviciul New York Times Syndicate si ai caror autori sunt scriitori celebri in lumea intreaga: Paulo Coelho, Umberto Eco, Javier Marias. La BookMag colaboreaza cu recenzii si alte materiale nume cunoscute ale culturii romanesti, cum ar fi: criticii literari Costi Rogozanu si Bogdan-Alexandru Stanescu, psihologii Aurora Liiceanu, Florin Tudose, Cristian Andrei, jurnalistele Cristina Bazavan si Oana Dusmanescu, scriitorii Daniela Zeca-Buzura, Mircea Oprita, Liviu Radu, Danut Ungureanu sau Alexandra Rusu. 

 

Persoana de contact:
Irina Macedonski
Director de Marketing
marketing@elefant.ro
031.620.34.58 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea