Social

#prima casa #programul prima casa #prima casa 2013

Programul Prima Casa va continua si in 2013

Programul Prima Casa va continua si in 2013, garantiile fiind suplimentate cu 200 de milioane de euro, se arata intr-un proiect de hotarare postat recent pe site-ul Ministerului Finantelor Publice. Se estimeza ca fondurile vor ajunge cel putin pana la mijlocul anului viitor.

In acelasi document se arata ca finantatorii care au primit fonduri din plafonul aferent anului 2012 si nu au reusit sa le foloseasca pana la data de 31 decembrie vor putea utiliza sumele in cursul anului 2013.

Sumele care reprezinta diferenta neutilizata din plafonul alocat in 2012 urmeaza sa fie publicate pana la data de 15 ianuarie 2013 pe site-urile Ministerului Finantelor Publice si Fondului National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii.

Actul normativ mai prevede ca FNGCIMM va evalua cel putin o data pe trimestru modul in care finantatorii utilizeaza plafonul alocat. In functie de gradul de utilizare a sumelor si ponderea garantiilor acordate de finantator, se pot efectua realocari intre finantatori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea