Social

#modificari Prima Casa #programul prima casa #prima casa

Programul ”Prima Casa”, modificat! Cine primeste bani in 2019

Veste buna pentru romanii care vor sa-si cumpere o locuinta prin Programul “Prima Casa”! Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, a anuntat ca„Prima Casa” continua in acest an, cu un plafon de 2 miliarde de lei. Programul urmeaza sa fie insa modificat.

„Ca plafon (pentru Prima Casa – n.red.), am prins cam 2 miliarde de lei, in acest an. Deci, va continua, numai am spus ca, in discutia pe care am avut-o la Banca centrala, pentru a-l face mai social. (...) Pana la final de februarie, vom avea forma propusa a fi modificata, dar nu se schimba aspecte esentiale. Finantarea exista - a fost bugetat. Programul continua”, a mentionat, duminica seara, Eugen Teodorovici, intr-o emisiune la Antena 3.

Ministrul Finantelor a mai spus ca modificarile vor fi facute pana la finalul lunii februarie printr-o hotarare de guvern.

„Probabil, (modificarile) vor fi suprafata casei, persoanele cu venituri mai mici. Este un program social, pana la urma. Este Prima Casa. Nu-ti iei casa de 500 de metri, prima casa. iti iei o casa pentru familie, atat cat poti”, a explicat Teodorovici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea