Social

#prima casa #credit ipotecar #programul prima casa #finantare banci # fond prima casa

Programul "Prima Casa" continua si in 2014. Iata care este noul plafon

Guvernul continua programul "Prima Casa" si in 2014, iar marti a aprobat un plafon de 1,2 miliarde de lei pentru garantiile ce vor fi acordate in acest an. De asemenea, in 2014 vor putea fi utilizati si banii repartizati in 2013 si care nu au fost inca cheltuiti.

Noile modificari aduse in acest program au in vedere utilizarea cat mai rapida diferentei nealocate din plafonul din 2013, aproximativ 22 de milioane de lei, pentru "Prima Casa", si 196 de lei pentru ANL, dar si a sumei care nu a fost consumata integral pana la data de 31 decembrie 2013 (aproximativ 158 milioane de lei si 301 milioane de lei pentru ANL), potrivit unui comunicat transmis de Ministerul Finantelor.

Programul "Prima Casa" a fost initiat in anul 2009, ca o solutie rapida pentru deblocarea pietei imobiliare, care se confrunta cu grave probleme din cauza inaccesibilitatii persoanelor fizice la creditele pentru investitii imobiliare.

Sursa foto: finantistii.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea