Social

#banci Rusalii #magazine Rusalii #minivacanta de Rusalii

Programul bancilor si magazinelor de Rusalii

Intre 1 si 5 iunie, Posta Romana a anuntat ca toate oficiile postale vor fi inchise! Bancile vor lucra cu publicul doar in 2 iunie, in afara de unitatile din marile centre comerciale, care vor lucra si in celelalte zile.

Programul anuntat de Posta Romana este in conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit carora zilele de joi, 1 iunie (Ziua Copilului) si luni, 5 iunie sunt declarate zile de sarbatoare legala, in care nu se lucreaza.

"Printr-o hotarare a conducerii Postei Romane si ziua de vineri, 2 iunie, a fost stabilita zi libera. Salariatii vor recupera aceasta zi de munca, sambata, 10 iunie 2017, cand toate subunitatile postale din mediul urban si rural vor avea program normal de lucru",  se arata in comunicatul transmis de Posta Romana.

Ca urmare a programului anuntat, este posibil ca trimiterile postale prezentate in aceasta perioada sa inregistreze timpi mai mari de circulatie, a mai precizat Posta Romana. 

Si angajatii Registrului Auto Roman (RAR) vor fi liberi pentru trei zile. "Ultima zi lucratoare din aceasta saptamana este miercuri 31 mai 2017, in intervalul orar 8.00-16.30. urmand ca programul normal cu clientii sa fie reluat marti, 6 iunie 2017 intre orele 8.00 si 16.30. Ziua de vineri, 2 iunie va fi recuperata de angajatii RAR si pe cale de consecinta se va lucra cu publicul in toate reprezentantele din tara, sambata 10 iunie 2017 intre orele 8.00. si 14.00”, se arata intr-un comunicat de presa transmis de RAR.

Agentiile bancare vor fi inchise in zilele de 1 si 5 iunie, dar in data de 2 iunie programul va fi normal, potrivit informatiilor transmise de banci.

In zilele de 1 si 5 iunie vor fi deschise doar unitatile bancare din marile centre comerciale, iar bancomatele si masinile multifunctionale vor fi disponibile permanent.

Marile lanturi de retail au anuntat ca toate magazinele lor vor functiona in zilele de 1,2 si 5 iunie dupa programul obisnuit.

Si centrele comerciale vor functiona dupa programul obisnuit in toata perioada dintre 1 si 5 iunie. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea