Social

#programatori americani #salarii it

Programatorii americani vin in Romania

Tot mai multi programatori americani vin sa lucreze in Romania, pentru ca in SUA nu mai gasesc de lucru din cauza crizei, spune Radu Georgescu , presedinte GeCad Group. Criza va fi dura pentru IT-ul romanesc, jumatate din companii ar putea sa nu mai existe peste un an, in special cele dependente de un singur beneficiar care la randul sau are mari probleme, a adaugat seful GeCad in cea de-a treia zi a evenimentului de IT si telecom International Broadband Conference , Mixing the Channels.

"E un trend care acum ceva timp parea incredibil, aducem americani in Romania si le convine sa lucreze in unele cazuri pe salarii mai mici decat romanii. La ei nu mai gasesc de lucru si le convine sa vina aici (...) Desi apreciez creativitatea si inteligenta romanilor, trebuie sa spun ca americanii stiu sa lucreze mai bine in echipa, calitate pe care romanii nu o au", spune Georgescu care e convins ca tendinta va mai continua macar un an.

Citeste continuarea pe Hotnews.ro


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea