Social

#prognoza meteo #vreme weekend #vreme #vremea iunie

Prognoza meteo pentru weekend-ul 9-10 iunie 2012

Vremea continua sa se incalzeasca in weekend, maximele termice urmand sa atinga in unele zone chiar si 34 de grade.

Sambata, vremea va fi calduroasa, cu temperaturi maxime cuprinse intre 28 si 34 de grade, mai scazute pana la 24 de grade pe litoral si in Delta Dunarii. Ziua, cerul va fi variabil si doar in zona de munte, dupa-amiaza izolat ploi de scurta durata.

Spre seara si noaptea in regiunile vestice si de nord-vest, innorarile se vor accentua si pe arii relativ extinse vor fi averse, descarcari electrice, insotite de intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat cantitatile de apa vor fi insemnate si vor fi conditii de grindina. Temperaturile minime se vor incadra, in general, intre 13 si 21 de grade.

Vremea se va mentine calduroasa si duminica, iar in vestul, nordul si centrul tarii va deveni in general instabila. In aceste zone temporar innorarile se vor accentua si mai ales seara si noaptea vor fi averse, frecvente descarcari electrice si intensificari ale vantului posibil cu aspect de vijelie. Izolat va cadea grindina, iar ploile vor avea caracter torential. In restul teritoriului cerul va fi variabil. Temperaturile maxime se vor situa intre 28 si 34 de grade, mai scazute pe litoral, iar cele minime intre 11 si 21 de grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea