Social

#meteo #starea vremii #vremea #prognoza meteo

Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii

Prima saptamana de toamna incepe cu vreme frumoasa in intreaga tara. Doar cativa nori isi vor face aparitia, insa acestia vor fi mai mult de decor, intrucat sansele de ploaie sunt inexistente.

Luni, temperaturile vor fi mai ridicate decat cele inregistrate in mod obisnuit la inceput de septembrie. Meteorologii au anuntat maxime de 34 de grade Celsius in partea de nord-vest a tarii si de 24 de grade Celsius pe litoral. In Bucuresti va fi vreme frumoasa, iar vantul va adia usor. Temperaturile din Capitala vor ajunge la 28-29 de grade Celsius.

Si marti vremea va fi frumoasa, cu soare in toate regiunile tarii. Se vor inregistra maxime de 33 de grade in nord-vestul tarii, in timp ce in Bucuresti vor fi in jur de 29-30 de grade Celsius.

Miercuri vremea va fi la fel de frumoasa ca marti, cu temperaturi ce nu vor depasi 33 de grade Celsius. Vantul isi va face simtita prezenta, dar nu va fi suparator, anunta rtv.net.

Sursa foto: photos-public-domain.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea