Social

#vrema pe patru saptamani #prognoza meteo #vremea #februarie #meteo

Prognoza meteo pana la jumatatea lui februarie. Cand va ninge in Romania

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Potrivit meteorologilor, pana pe 13 februarie vremea se va mentine deosebit de calduroasa pentru aceasta perioada, iar sansele sa ne bucuram de zapada sunt minime. Precipitatiile sub forma de zapada vor aparea in special in zonele montane inalte.

 

Prognoza meteo pentru saptamana 16.01.2023 – 23.01.2023 

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei, dar cu o abatere termica pozitiva mai accentuata in regiunile sud-estice. 

Cu exceptia regiunilor estice si sud-estice, unde cantitatile de precipitatii vor fi apropiate de cele normale, regimul pluviometric va fi excedentar, mai ales in zona Carpatilor Meridionali. 

Prognoza meteo pentru saptamana 23.01.2023 – 30.01.2023 

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari. 

Cantitatile de precipitatii vor fi local deficitare la munte, iar in rest vor fi in general apropiate de cele normale pentru acest interval. 

Prognoza meteo pentru saptamana 30.01.2023 – 06.02.2023 

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decat cele normale pentru acest interval, in cea mai mare parte a tarii.

Regimul pluviometric va fi in general apropiat de cel normal pentru aceasta perioada, in toate regiunile. 

Prognoza meteo pentru saptamana 06.02.2023 – 13.02.2023 

Mediile valorilor termice se vor situa usor peste cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei. 

Cantitatile de precipitatii vor fi in general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul intregii tari. 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea