Social

#ploaie #precipitatii #prognoza #ninsori

Prognoza meteo: Cum va fi vremea astazi si maine

Prima zi a saptamanii debuteaza cu o racire a vremii fata de intervalul anterior, mai ales in jumatatea de sud a Romaniei, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie. Cerul va fi variabil, iar in timpul zilei va ninge slab, mai ales in zona Carpatilor Orientali. In regiunea de sud-est a Romaniei vor predomina precipitatiile sub forma de ploaie.

Spre seara, se vor inregistra ninsori in Maramures, Crisana si nord-vestul Transilvaniei. Temperaturile minime se vor situa intre -8 si 1 grad, mai scazute in depresiuni, iar cele maxime vor varia intre -1 si 9 grade.

Maine, regimul termic va marca o crestere fata de astazi. Cerul va prezenta innorari in vestul si nordul tarii, unde mai ales seara si noaptea vor fi precipitatii slabe, indeosebi sub forma de ploaie. In zona montana vor predomina ninsorile. Meteorologii mai anunta ca vor fi conditii de polei.

Temperaturile maxime vor varia intre 2 si 12 grade, in timp ce minimele termice se vor incadra intre -4 si 6 grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea