Social

#toamna in Romania #prognoza meteo #vremea

PROGNOZA METEO Cand vine toamna in Romania

Anul acesta, ne vom bucura mai mult de zilele de vara, caci toamna isi va face simtita prezenta mai tarziu! Iata estimarile meteorologilor de la Centrul European de Prognoza pentru urmatoarele doua saptamani, adica pana la 3 septembrie!

VEST. Pana in 24 august va fi cald, cu 33 de grade in termometre, dupa care urmeaza trei zile cu averse si temperaturi de pana la 26 de grade. Ulterior, se va incalzi usor, pana la 28 – 29 de grade.

CENTRU. Pana in 25 august va fi mai cald decat ar fi normal: maxime de pana la 31 de grade. Vor urma trei zile cu averse si temperaturi de cel mult 26 de grade. Ultimele zile din luna august temperaturile nu vor mai creste semnificativ.

NORD. Vor fi in jur de 32 de grade la umbra, pana in 24 august, dupa care vin ploile si valorile vor cobori la 24 de grade. Abia in ultimele zile din august se va mai incalzi usor, pan la circa 28 de grade.

SUD. Vremea va fi calduroasa pana pe 26 august, cu temperaturi de 21 – 33 de grade la umbra. in zilele de 27 si 28 august, nu vor fi mai mult de 27-28 de grade si se vor inregistra averse pe arii extinse si importante cantitativ.

LITORAL. Pana la data de 26 august, vor fi 29 -31 de grade, iar in urmatoarele doua zile temperaturile vor cobori la 26 de grade. Spre sfarsitul lunii, se estimeaza ca temperaturile vor mai urca usor, dar nu mai mult de 28 de grade. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor este scazuta.

LA MUNTE. Pana pe 26 august, vor fi 19 – 20 de grade la orele pranzului si in jur de 11 grade in timpul noptilor. in urmatoarele zile se va racori semnificativ, cu 4 -5 grade mai putin in termometre. La inceputul lunii septembrie, vor fi in jur de 16 grade la pranz si 8 grade noaptea.

Mai multe detalii despre vreme, gasesti si pe vremea.acasa.ro

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea