Social

#ceasuri #watchshop.ro #ceasuri watchshop.ro #oferte watchshop.ro

(P) Profita de reducerile WatchShop la ceasurile Tommy Hilfiger, Emporio Armani si Guess

WatchShop.ro ofera o gama variata de produse originale, care poarta marca unor designeri vestimentari de renume. La WatchShop aveti garantia faptului ca veti cumpara produse originale, acum si la reducere.


Abonatii la Newsletter-ul WatchShop beneficiaza de reduceri de pana la 35 %. Aboneaza-te si tu, ca pe viitor sa beneficiezi de super oferte !


Ceasurile Tommy Hilfiger


Tommy Hilfiger face parte din cele mai vandute marci FASHION de pe WatchShop.ro, preturile variind intre 513 Ron pentru modelul 1781112 Reversibil  si 846 Ron pentru modelul JACKSON 1790684 Sport.

Modelul 1781112 Reversibil are incluse 2 curele care se pot schimba usor, una albastra, alta rosie, astfel incat sa poata fi asortat cu mai multe tinute, iar modelul ADVENTURE 1780972 Fashion are pe cadran incrustate cristale si este la pretul de 639 Ron.


Ceasurile Emporio Armani


Ceasurile Emporio Armani se evidentiaza prin stil, precizie si eficacitate. Ele sunt create pentru oamenii care au un stil de viata modern si vor sa poarte accesorii sofisticate.Ceasurile au materiale de prima calitate si o personalitate tinereasca, echilibrand stilul modern cu cel clasic.

 

Emporio Armani prezinta colectia Clasic, cel mai cautat model din aceasta colectie fiind Emporio Armani AR0643 la pretul de 696 ron.

In colectia Sport, modelul Emporio Armani AR5915 la pretul de 1112 ron este lider in preferintele clientilor, iar in colectia Donna, favorit este Emporio Armani AR5738 la pretul de 824 ron.

Filozofia Armani precizeaza : “un ceas spune mai mult decat ora, el dezvaluie o parte din caracterul celui care il poarta”.


Ceasurile Guess


Guess inseamna senzualitate, indrazneala, tinerete, incredere in sine, distractie si socializare. Guess defineste un nou stil de viata, cel al persoanelor sensibile dar destul de curajoase incat sa isi asume riscuri. Unele modele au cristale incrustate, ca de exemplu modelul : Guess I90222L1 cu animal print la pretul de 687 Ron sau CELESTRIAL W17528L1 la pretul de 992,7 Ron.



Guess a incadrat toate modelele de ceasuri in cateva categorii :

1.Ladies Jewelry: ceasuri moderne si feminine cu design sofisticat, in culorile trend-ului;
2.Trend: ceasuri ce respecta trend-urile din moda in termeni de design, materiale si culori;
3.Dress Steel: ceasuri cu carcasa si bratara din otel inoxidabil, elegante;
4.Sport Steel: ceasuri cu design modern si sportiv, care se axeaza pe functionalitate;
5.Hyperactive: ceasuri sport, chic, carcase supradimensionate.


Vei gasi in mod sigur multe modele pe gustul tau, WatchShop.ro ofera o gama de peste 200 de ceasuri marca Guess, pentru toate asteptarile.

Prin WatchShop.ro poti fi mereu in pas cu moda, accesorizat perfect in functie de fiecare ocazie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea