Social

#finestore #black friday #reduceri

Profita de reducerile de Black Friday de la FineStore pentru tine si cei dragi!

Cel mai bun moment sa faci economii este, fara si doar, Black Friday. Mii de produse au reduceri consistente pe FineStore.ro, iar o alta veste buna este ca preturile mici le vei regasi pana la sfarsitul lunii! Este ocazia perfecta pentru a face economii de sarbatori si sa alegi daruri inspirate pentru tine si cei care iti fac viata mai frumoasa!

 

Un cadou inspirat pentru oricare dintre voi va fi intotdeauna o bautura speciala, care de obicei intra la categoria „prea scump/altadata”. Cu reducerile substantiale pe care FineStore le are de Black Friday, poti sa cumperi acum la cele mai bune preturi bauturi rafinate care vor fi apreciate chiar si de catre cei mai pretentiosi cunoscatori, pentru care e adesea greu sa alegi cadouri barbati potrivite.   

Fie ca vrei sa te tratezi cu un lichior premium sau sa-i oferi partenerului tau un whisky de neuitat, reducerile lunii noiembrie sunt de neratat!

Livrare rapida si transport gratuit

Ai pofta de un Amaretto, Baileys, Jager sau Mionetto Prosecco? Toate sunt disponibile cu preturi speciale, livrare rapida in toata tara si chiar gratuita la comenzile peste 199 lei. In plus, daca ai nelamuriri, beneficiezi de consultanta telefonica pentru comenzile online sau poti discuta fata in fata cu expertii in magazinul fizic, din Bulevardul Aerogarii, nr. 2-8, Sector 1. Asta daca nu stii ce prefera partenerul si ii poti comanda deja de o sticla de Jack Daniels, Chivas Regal, Ballantines, Red Label, Jameson, JB, Glenfiddich, Jim Beam, Johnnie Walker, Gentleman Jack sau, poate, Zacapa, Diplomatico, Havana Club, Stroh, Bacardi, Captain Morgan ori o sticla de Busuioaca de Bohotin, Purcari, Jidvei sau Mateus.

Pe FineStore.ro gasesti de la lichior, gin, spumante, vermut, rom si vodka, tequila, vin, whisky, coniac, dar si bauturi traditionale romanesti si chiar si cosuri cadou, cafea sau ciocolata. Toate au preturi speciale pana pe 30 noiembrie, dar stocurile sunt limitate! Asa ca profita de preturile mici la bauturi dintre cele mai fine, care merita sa fie savurate in orice moment special, cu o carte buna sau cu prietene dragi langa tine, chiar cu gandul la vara care a trecut. 

Nimic nu merge mai bine la un pahar de vorba decat un mix de lichior de capsune si tequila, cum este Tequila Rose Strawberry. Perfect echilibrat, astfel ca nu este prea dulce pentru a fi savurat sec, lichiorul este suficient de aromat pentru a crea baza unor cocktailuri delicioase. Fie ca preferi lichiorul rece, cu gheata, sau in cafea Tequila Rose Strawberry te poate delecta cu un miros de capsune, cu accente de agava si cu un gust cremos, dominat de note de frisca si capsune, invaluite in tonuri de vanilie, totul intr-o nuanta de roz cremos. Pana si ambalajul te va fermeca. Cumparaturi inspirate!

FOTO: finestore.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea